Allaert van Everdingen - Ets, Landschap met houten huisjes - Verkocht

Allaert van Everdingen - Ets, Landschap met houten huisjes kopen? Bied vanaf 70!
Allaert van Everdingen - Ets, Landschap met houten huisjes kopen? Bied vanaf 70!Allaert van Everdingen - Ets, Landschap met houten huisjes kopen? Bied vanaf 70!Allaert van Everdingen - Ets, Landschap met houten huisjes kopen? Bied vanaf 70!Allaert van Everdingen - Ets, Landschap met houten huisjes kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Allaert van Everdingen (1621-1675)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode< 1800
TechniekEts
DragerGeschept Papier
StijlRealistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen9 cm x 14 cm (h x b)
Passe-partout35 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Oplageonbekend

Opmerking conditie: 

De ets is bevestigd met twee kleine stukjes tape op stevig blad, en bevindt zich achter een tweede stevig blad met venster. Het passe-partout is wat vlekkerig en bevat enkele verkleuringen door tape. De ets is gemakkelijk los te halen en opnieuw in te lijsten. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Beeld in goede staat. De witrand van het beeld bevat in de linker- en rechterbenedenhoek verkleuringen door tape.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Allaert van Everdingen (1621-1675)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (348)

Lid sinds 2010
48063 verkochte items
Alle items van deze verkoper (695)
Pinterest
48 cm
35 cm
14 cm
9 cm
Dit item is verkocht voor 70,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:09-07-2018 om 12:51
Eindtijd:22-07-2018 om 11:52
Biedingen (1)
WillemNB
18 jul. / 10:22
€ 70
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.