Arie van Selm - Olieverf op doek, People and roses III - Verkocht

Arie van Selm - Olieverf op doek, People and roses III kopen? Bied vanaf 1!
Arie van Selm - Olieverf op doek, People and roses III kopen? Bied vanaf 1!Arie van Selm - Olieverf op doek, People and roses III kopen? Bied vanaf 1!Arie van Selm - Olieverf op doek, People and roses III kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Arie van Selm (1940)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen31 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Arie van Selm (1940)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48184 verkochte items
Alle items van deze verkoper (693)
Pinterest
31 cm
31 cm
Dit item is verkocht voor 35,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-12-2019 om 13:01
Eindtijd:30-12-2020 om 21:39
Biedingen (5)
gerb
27 dec. / 13:33
€ 35
dirkverweij
27 dec. / 13:33
€ 30
dirkverweij
21 dec. / 09:55
€ 5
bavaff
20 dec. / 23:09
€ 3
dirkverweij
20 dec. / 12:13
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.