Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst)

Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 950!
Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 950!Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 950!Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 950!Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 950!Benoit van Innis - Une soirée détente, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 950!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Benoit van Innis (1960)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Gemengde Techniek
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 35 x 29 cm (h x b)
Incl. lijst 53 x 45 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Karakteristiek werk van de Belgische cartoonist, illustrator en beeldend kunstenaar Benoit van Innis.  Gemengde techniek (pen, aquarel) op papier, professioneel ingelijst door encadreur Krützmann, achter glas en met smetteloos, zuurvrij passe-partout.  In zeer goede conditie.  Herkomst: het Cultuurfonds (voorheen het Prins Bernhard Cultuurfonds).

Afmetingen: 53cm x 45cm (incl. lijst), 35cm x 29cm (binnen passe-partout)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald. Verzending per koerier is eventueel mogelijk maar dient door de koper zelf geregeld te worden met een koerier van zijn/haar keuze (bijvoorbeeld met Swift Koeriers via de Kunstveiling website).
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Enkel wat kleine beschadigingen op de lijst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Benoit van Innis (1960) 

Belgisch Belgisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Rosser
Lid sinds 2013
3720 verkochte items
Alle items van deze verkoper (180)
45 cm
53 cm
29 cm
35 cm