• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (1)

Bernhard Jäger:

Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!
Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!Bernhard Jäger: kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen

Bernhard Jager

Verkoper

Geplaatst door  augustlieven
FA. (1)

Lid sinds 2014
50 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
 • Bernhard Jager
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Bernhard Jäger (° München 1935) studeerde aanvankelijk biologie, doch keerde zich al snel van de wetenschap af om zich aan de kunst te wijden. Na zijn studie richtte hij een atelier voor grafiek op, om vanaf 1959 ook zélf  lithografieën te maken en naderhand een veelzijdige loopbaan als beeldend kunstenaar te ontwikkelen.

Het is niet altijd eenvoudig om het werk van Bernhard Jäger te doorgronden. Het is vaak burlesk, satirisch, soms zelfs agressief. Maar altijd staat de mens centraal, in zijn complexe fysische én psychische realiteit. Zeker voor de litho die we hier aanbieden (en voor andere die allicht nog zullen volgen), geldt de gebalde karakterisering die Peter Iden in 1968 van Jäger's werk gaf: 'Eine Mischung von Brutalität und Komik, Witz und Teufelei'.

Het blad dat we aanbieden, is in onberispelijke staat, noot ingelijst geweest. Afmetingen: 65 x 50 cm. In potlood door de kunstenaar genummerd (74/80), gesigneerd en betiteld.

Wordt in harde, beschuttende rol verstuurd. Verzending met Bpost (Nederland: 18 €, Belgie: 10 €) of met Kiala (Nederland: 8,5 €, Belgie: 5,5 €)

Omdat ik vaak in het buitenland ben, kan de verzending enige vertraging oplopen.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Bernhard Jager


Geplaatst door  augustlieven
FA. (1)

Lid sinds 2014
50 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Pinterest
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-05-2016 om 08:47
Eindtijd:26-05-2016 om 08:47
Openingsbod€ 40
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNederland
Verzending

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.