Bert Maurits - Kate. - Verkocht

Bert Maurits - Kate. kopen? Bied vanaf 125!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Bert Maurits - Kate. kopen? Bied vanaf 125!
Bert Maurits - Kate. kopen? Bied vanaf 125!Bert Maurits - Kate. kopen? Bied vanaf 125!Bert Maurits - Kate. kopen? Bied vanaf 125!Bert Maurits - Kate. kopen? Bied vanaf 125!Bert Maurits - Kate. kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bert Maurits
TypeSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlExpressionistisch
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen120 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Kate is een schilderij van de kunstenaar Bert Maurits, wonend en werkend in Haarlem, Holland. Maurits studeerde af aan de Haagse kunstacademie (KABK) met als specialisatie tekenen & schilderen.
Maurits, die bestaande schilders stijlen mixt waardoor zijn werk raakvlakken heeft met zowel het abstract-expressionisme als Street- en popart, laat zich wel vaker inspireren door foto’s of beelden uit de mainstream media of privé archief. De thematiek binnen zijn werk zijn in de regel mensfiguren & portretten. Het thema zelfs is vaak alleen maar de aanleiding om de penselen te laten roffelen en aan het werk te gaan. Zijn onderwerpen liggen hem na aan het hart en zijn een directe weergave en reactie op zijn dagelijkse leven. Zijn eigen verhaal is niets bijzonders maar juist daarom is zijn kunst voor iedereen te bevatten. Direct, persoonlijk en vol emotie.

Conditie
ConditieRedelijk
Kate is een schilderij van de kunstenaar Bert Maurits, wonend en werkend in Haarlem, Holland. Dit schilderij, een origineel en dus uniek kunstwerk, stamt uit 2019/2020. Het kunstwerk, acrylverf op papier, meet 120 bij 77 cm. Het kunstwerk is in redelijke staat en een mooi voorbeeld van zijn figuratieve stijl. Het schilderij kan bij het atelier van de kunstenaar worden opgehaald. Maar het kunstwerk kan ook op kosten van de koper, verzonden worden.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Haarlem, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Bert Maurits

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  studio18rood
Lid sinds 2010
6 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
77 cm
120 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHaarlem,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd2-10-2020 om 15:10
Eindtijd11-10-2020 om 21:22
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken