Bruce Onobrakepeya - Bruce Onobrakpeya: Deep Etching Luwie. Met zeer mooie lijst - Verkocht

Bruce Onobrakpeya: Deep Etching Luwie. Met zeer mooie lijst  kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Bruce Onobrakpeya: Deep Etching Luwie. Met zeer mooie lijst  kopen? Bied vanaf 400!
Bruce Onobrakpeya: Deep Etching Luwie. Met zeer mooie lijst  kopen? Bied vanaf 400!Bruce Onobrakpeya: Deep Etching Luwie. Met zeer mooie lijst  kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bruce Onobrakepeya (1932)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Mooi en uniek werk van Bruce Onobrakpeya. Een zeer belangrijk Nigeriaans kunstenaar die internationaal hoge veilingopbrengsten kent. Uitgebracht in een kleine oplage met een bijzondere techniek.


Titel: Luwie?
Jaartal: 1972
Afmetingen blad: 79cm x 61cm (inclusief lijst 93cm x 76cm)
Oplage: 7/8

Gesigneerd: Ja.
Materiaal: "Deep Etching", ets/aquatint met reliëfdruk.
Ingelijst: Ja. in zeer mooie bijpassende lijst

 

Conditie: 
In perfecte staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)


Verzendkosten:
Dit werk kan niet worden verzonden.  Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Bezorging is mogelijk voor 40 euro binnen NL (Muv De Eilanden/Zeeuws Vlaanderen).

Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item