Casper Faassen - schilderij: Abito Bianco 1 - 2012

Casper Faassen - schilderij: Abito Bianco 1 - 2012 kopen? Bied vanaf 1999!
Casper Faassen - schilderij: Abito Bianco 1 - 2012 kopen? Bied vanaf 1999!Casper Faassen - schilderij: Abito Bianco 1 - 2012 kopen? Bied vanaf 1999!Casper Faassen - schilderij: Abito Bianco 1 - 2012 kopen? Bied vanaf 1999!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Casper Faassen (1975)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2012
TechniekGemengde Techniek
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen179 x 113 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Te koop: groot werk uit privé collectie:

Abito bianco I( Casper Faassen) 1 van een prachtige serie werken van de Leidse kunstenaar Casper Faassen. Casper Faassen heeft de stukken in een gespecialiseerd atelier in India vervaardigd waar hij op unieke wijze gebruik heeft gemaakt van de daar voorhanden zijnde natuurlijke materialen, kleurpigmenten en nieuwe technieken. De basis voor de werken vormt dik 1000(!) grams ter plaatse handgeschept kartonpapier in dit geval verlijmd op oude canvas waterzakken. Het stuk is vervolgens door de kunstenaar met lokaal uitgegraven klei-soorten en gemengde materialen en technieken bewerkt en opgebouwd. Casper Faassen heeft weer een subtiel maar toch krachtig spanningsveld weten te creeren tussen figuratie en materie.

Kunstenaar: Casper Faassen
Titel: Abito Bianco 1
Jaar: 2012
Nummer: 1/1
Gesigneerd: Handgesigneerd
Afmetingen: H179 x 113 cm
Ingelijst: Ja, met constructie op achterzijde door professionele lijstenmaker gemaakt (geen glaswerk). Het werk kan zo worden opgehangen.

Volgrecht: Voor dit item wordt de wettelijk verplichte 4% Volgrecht-vergoeding berekend over de gehele verkoopprijs, bij een opbrengst van 3.000 euro of meer, te betalen door de koper. Kiewit kunst zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verzonden met een kleine kunst koerier(Swift) naar België(165 euro)en Nederland(103,19 euro)  











Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Casper Faassen (1975) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6256 verkochte items
Alle items van deze verkoper (566)
113 cm
179 cm
Openingsbod € 1.999
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-4-2024 om 13:55
Eindtijd28-4-2024 om 20:12
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.