Casper Faassen (1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Casper Faassen
Casper Faassen (1975)

Casper Faassen (1975)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Casper Faassen

Schilder, Fotograaf, Tekenaar

Geboren te Leidschendam in 1975

Casper Faassen groeit op in Leiden maar werkt tegenwoordig in Amsterdam.

Het werk is figuratief en kenmerkt zich door tekeningen en schilderijen van vrouwen. Hij is beïnvloed door grote meesters uit de kunstgeschiedenis en in het bijzonder door Picasso. De vrouwen die het werk van Casper Faassen domineren zijn realistisch geportretteerd in een eigen stijl die tevens invloeden heeft van striptekeningen en vaak op een effen contrasterende achtergrond zijn geplaatst.

Casper Faassen is een opkomend talent en won in 2007 de prijs van “Meest Veelbelovend Beelden Kunstenaar”.

Diverse tentoonstellingen in binnen en buitenland hebben zijn werk getoond

Het werk van Casper Faassen bevindt zich in vele bedrijfs- en particuliere collecties, in binnen en buitenland.

Aangeboden items
2
Verkochte items
99
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Casper Faassen - Dame 4 met spraytint kopen? Bied vanaf 175!
Casper Faassen (1975) Nederlands Dame 4 met spraytint
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen74 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Casper Faassen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Casper Faassen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Casper Faassen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Casper Faassen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Casper Faassen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Casper Faassen!

Volg het aanbod kunst van Casper Faassen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Casper Faassen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Casper Faassen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Casper Faassen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Casper Faassen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Casper Faassen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Casper Faassen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Casper Faassen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Casper Faassen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Casper Faassen?

Kunst kopen van Casper Faassen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Casper Faassen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Casper Faassen. Om meer kans te maken om de Casper Faassen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Casper Faassen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.