Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" - Verkocht

Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!
Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!Chris van Dijk - Impressionist "Bonne baignade dans la mer" kopen? Bied vanaf 360!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Chris van Dijk (1952)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2021
TechniekOlieverf
DragerMarouflé
StijlImpressionistisch
OnderwerpZeegezicht
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen46 x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Chris van Dijk schildert in een stijl die beïnvloed is door de oude impressionisten.
Internationaal is Chris een van de meest gerenommeerde Nederlands/Franse impressionistische schilders ter wereld. Je vindt zijn unieke schilderijen in kunstcollecties wereldwijd. Tentoonstellingen van zijn werk zijn zeldzaam omdat het grootste deel van zijn werk onmiddellijk wordt verkocht. Sinds 2005 heeft hij alle uitnodigingen om te exposeren moeten afwijzen.
Geregistreerd kunstenaar bij de Rijksdienst voor Kunstgeschiedenis (RKD) en gekozen lid van het Quia International Guild of Artists. (Italië)
Professioneel kunstenaar Chris van Dijk - 1952 - is geboren in Den Bosch (Bois le Duc), Nederland (Pays Bas).
Chris heeft zijn leven gewijd aan het maken van zijn schilderijen, die, trouw aan hun impressionistische inspiratie, zich richten op scènes in de lucht: tuinen, op het strand, riviertaferelen en nog veel meer. Sinds 2002 woont en werkt hij in Frankrijk.
Zijn vrouw Ankie van Dijk-Mooiman beheert hun website 'Gallery France' en houdt de permanente online tentoonstelling up-to-date voor de impressionistische schilderijen van Chris van Dijk en voor haar eigen Art Deco antiek online verkooptentoonstelling.
Een schilderij van Chris van Dijk is een waardevol bezit en kunstkenners verwachten dat zijn schilderijen in de toekomst van onschatbare waarde zullen worden gezien zijn techniek, kleur en zijn fantastische en gewilde onderwerpen.
Claudia Moscovici. (De auteur van zijn biografie is een van de beroemdste kunstcritici ter wereld (bekijk het op de website 'Ranker').
Bedankt voor uw interesse in de schilderijen van Chris van Dijk.
Olieverf op doek op paneel.
Geleverd zonder kader.
Het schilderij wordt zorgvuldig verpakt en verzonden via een traceerbare koerier







Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Frankrijk € 20,50
Europese Unie € 36,50
Wereldwijd € 99,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Chris van Dijk (1952) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  GalleryFrance
Lid sinds 2020
5 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
55 cm
46 cm