Dina Belga - IRS Bietenland

Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!
Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!Dina Belga - IRS Bietenland kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dina Belga (1956)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekComputerprint
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen26.5 x 46 cm (h x b)
Incl. lijst46 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage50
Een fraaie afdruk, omschreven als digitale grafiek, van een boerenlandschap van de hand van Dina Belga. Te zien zijn een suikerbietenveld met daarop landbouwmachines en op de voorgrond gedetailleerde afbeeldingen van een suikerbiet en de plant van een suikerbiet. Gesigneerd met potlood (Belga 2002) en de titel IRS Bietenland (het IRS is in 1930 opgericht als het Instituut voor Rationale Suikerproductie met als doel een onderzoeks- en kenniscentrum voor de suikerbietenteelt). Werk en lijst in gebruikte maar nette staat, met mogelijk kleine gebruikssporen maar geen grote gebreken. Afhalen heeft gezien de omvang de voorkeur, verzending in overleg.
Conditie
ConditieGoed
Werk en lijst in gebruikte maar nette staat, met mogelijk kleine gebruikssporen maar geen grote gebreken. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Standdaarbuiten, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dina Belga (1956) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Narciszus
Lid sinds 2023
5 verkochte items
Alle items van deze verkoper (7)
65 cm
46 cm
46 cm
26.5 cm