Dirk Bakker - onbekend - Verkocht

Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!
Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!Dirk Bakker - onbekend kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Dirk Bakker (1949)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1996
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlSurrealistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen62 x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Bakker schildert fascinerende figuren die het midden houden tussen mensen en poppen, vaak bekende stripfiguren die midden in het vlak zijn geplaatst (soms eenzaam zwevend). Door de heldere en duidelijke kleuren lijken de werken van Bakker op het eerste gezicht op voorstellingen voor kinderen. Bij nadere beschouwing hebben ze een dubbele betekenis en wordt de beschouwer in verwarring gebracht.

Dirk Bakker (Alkmaar, 1947-2021) heeft gestudeerd aan de Vrije Academie te Den Haag en aan de Ateliers 63 te Haarlem. Aan de Ateliers 63 heeft hij les gehad van Ko Westerik.
exposities

Werk van Dirk Bakker is aangekocht door diverse verzamelaars en musea (o.a. Stedelijk Museum Alkmaar, Bonnefantenmuseum Maastricht, Museum Het Kruithof ‘s-Hertogenbosch).

2013 – galerie de buitenkans, Heiloo
2012 – Boekhandel Fenijn, Alkmaar
2008 – Kunstuitleen / galerie Beeldend Gesproken, Amsterdam
2007 – Open Universiteit Alkmaar
Medisch Centrum Alkmaar
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Goedereede, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 12,00
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .