Eefke Cornelissen - Bronzen penning, Portretpenning dr. J.M. (Joop) den Uyl - Verkocht

Eefke Cornelissen - Bronzen penning, Portretpenning dr. J.M. (Joop) den Uyl kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Eefke Cornelissen - Bronzen penning, Portretpenning dr. J.M. (Joop) den Uyl kopen? Bied vanaf 50!
Eefke Cornelissen - Bronzen penning, Portretpenning dr. J.M. (Joop) den Uyl kopen? Bied vanaf 50!Eefke Cornelissen - Bronzen penning, Portretpenning dr. J.M. (Joop) den Uyl kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eefke Cornelissen (1973)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekPenning
StijlRealistisch
OnderwerpPortret
Afmetingen8 x 8 x 0.75 cm (h x b x d)
Gewicht298 gram
GesigneerdOngesigneerd

''Met enthousiaste medewerking van de toen al ernstig zieke Liesbeth den Uyl vervaardigde portretpenning van de in 1987 overleden politicus. (brons, gegoten, 75 mm). Vz. J. den Uyl, naar rechts kijkend op de leeftijd van ongeveer 63 jaar. Kz.: Den Uyl in het vrije karakteristieke slecht zittende pak en oud aktentasje, zich haastend over het Binnenhof. De naam J. den Uyl in plaats van Joop, is niet toevallig. Zijn vrouw Liesbeth had een gruwelijke hekel aan het ''gejoop'' buiten de vriendenkring. De ontwerpster heeft daar uiteraard rekening mee gehouden.'' Penningnieuws door Jannes Limperg, gepubliceerd in De Beeldenaar, jaargang 1993, editie 5, bladzijde 470.


Herkomst: Privécollectie


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:


QQFM

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Eefke Cornelissen (1973) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52205 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
8
8
0.75