Erik Couzy - Erik Cousy: Brons beeld, Special horse - Verkocht

Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!
Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!Erik Cousy: Brons beeld, Special horse kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Erik Couzy (1972)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999

Uit collectie geveild: Zie speciale voorwaarden

Titel: Special horse
Jaartal: Onbekend
Afmetingen beeld (lxbxh): 89,5 cm x 25 cm x 34,5 cm
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Naamplaatje op de sokkel
Materiaal: Brons met marmeren sokkel
Conditie: In zeer goede staat


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Alle werken en lijsten zijn in perfecte staat, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (er komt dus niet nog BTW bij)
Voor dit werk is de BTW voor zakelijke kopers eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (Eindprijs, Toeslag en Verzendkosten).

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk. Zie volgende punt.

Bezorgkosten:
40,00 euro (incl. BTW)  voor dit werk binnen NL (M.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen)

België is mogelijk, tarief op aanvraag.

Voor zakelijke kopers is de BTW aftrekbaar. Meerdere aankopen kunnen gecombineerd worden.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.


Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

QQVB.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Erik Couzy (1972) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
32164 verkochte items
Alle items van deze verkoper (418)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd14-5-2015 om 15:03
Eindtijd24-5-2015 om 15:13
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken