Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot)

Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!
Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!Espen Hagen - Acryl op zeil, Zonder titel (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Espen Hagen (1964-2008)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerKunststof
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen230 cm x 235 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Zeer groot werk met cowboy en indiaan van kunstenaar Espen Hagen, vervaardigd met acryl op zeil.  

Let op: het werk is ongespannen en wordt opgerold geleverd. Het (uitklapbare) spieraam wordt eveneens bijgeleverd.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Het werk is in goede staat. Er lijken op enkele plekken voetsporen op de compositie te zitten, echter lijken deze in de verflaag verwerkt en zijn naar alle waarschijnlijk ontstaan tijdens het vervaardigingsproces. Ook is er op enkele plekken wat craquelé te zien.  (Zie detailfoto's) 


Het werk is enige tijd opgerold bewaard gebleven daardoor zit er wat golving in het zeil. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Espen Hagen (1964-2008)

Nederlands NederlandsNoors Noors Alle items van deze kunstenaar (14)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48277 verkochte items
Alle items van deze verkoper (645)
Pinterest
235 cm
230 cm
Sluit over 10d 19u 22m 45s
Huidig bod€ 3
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 5
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-02-2023 om 14:06
Eindtijd:19-02-2023 om 20:27
Biedingen (2)
Rotterdam60
07 feb. / 20:43
€ 3
Spiritual-art
07 feb. / 16:36
€ 1
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.