Frans van de Staak: 108, 1980

Frans van de Staak - Frans van de Staak: 108, 1980 kopen? Bied vanaf 33!
Frans van de Staak - Frans van de Staak: 108, 1980 kopen? Bied vanaf 33!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Frans van de Staak
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

Techniek: zeefdruk

Afmeting beeld: 31 x 24,5 cm.

Oplage 1 van 13

Gesigneerd met potlood

Conditie: in goede staat, papier is licht vergeeld

Deze zeefdruk kan in overleg worden geleverd met (dubbel) passe-partout en een maatwerk lijst door Druktoets lijstenmakerij.

Het werk wordt aangetekend verzonden.

Frans van de Staak werd geboren op 25 oktober 1943 te Amsterdam als schoenmakers zoon. Na de H.B.S. volgde hij vanaf 1963 een opleiding aan de Nederlandse Filmacademie, en richtte het filmtijdschrift Cineécri op. Vanaf 1971 kwam hij als etser en graficus in de toenmalige contraprestatieregeling . Het actief bezig zijn met het filmmateriaal en het bij stukje en beetje opbouwen van de uiteindelijke film drukten hun stempel op zijn latere carrière vanaf het prille begin: 'filmmaken is knutselen' was zijn favoriete uitspraak. Zijn eerste films financierde hij vrijwel geheel uit eigen zak, d.w.z. wat hij spaarde van de BKR-regeling als graficus.De website: http://www.atelierfransvandestaak.nl toont een slideshow van zijn beeldend werk. Regisseur Kees Hin maakte in 2001 een documentaire in drie delen:" De laatste dagen van het atelier Frans van de Staak".

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Frans van de Staak


Geplaatst door  Eleo
Lid sinds 2013
140 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)