Gabriel Ben-Chaim - Acrylverf op paneel, ingelijst: Zeilboten in de jachthaven - 1988

Gabriel Ben-Chaim - Acrylverf op paneel, ingelijst: Zeilboten in de jachthaven - 1988 kopen? Bied vanaf 399!
Gabriel Ben-Chaim - Acrylverf op paneel, ingelijst: Zeilboten in de jachthaven - 1988 kopen? Bied vanaf 399!Gabriel Ben-Chaim - Acrylverf op paneel, ingelijst: Zeilboten in de jachthaven - 1988 kopen? Bied vanaf 399!Gabriel Ben-Chaim - Acrylverf op paneel, ingelijst: Zeilboten in de jachthaven - 1988 kopen? Bied vanaf 399!Gabriel Ben-Chaim - Acrylverf op paneel, ingelijst: Zeilboten in de jachthaven - 1988 kopen? Bied vanaf 399!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gabriel Ben-Chaim (1940)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1988
Techniek Acryl
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 59 x 97 cm (h x b)
Incl. lijst 69 x 107 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Moderne Schilderijen Special > 300 euro special.
Bijzonder acrylverf op paneel van Gabriel Ben-Chaim. Hij heeft geschilderd op allemaal schuin omhoogstaande latjes waardoor je dit bijzondere effect krijgt.  Afmetingen incl lijst: H69 x b107cm. Afmetingen voorstelling: H59 x b97cm. Het werk is, links onder en achterop, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met een kleine kunstkoerier(Swift).


Conditie
ConditieZeer Goed
De voorstelling is in zeer goede staat. Op de rand van de lijst zitten wat beschadigingen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Gabriel Ben-Chaim (1940) 

Israëlisch Israëlisch Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6459 verkochte items
Alle items van deze verkoper (736)
107 cm
69 cm
97 cm
59 cm