Harry Lips - Gargoyles - Verkocht

Harry Lips - Gargoyles kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Harry Lips - Gargoyles kopen? Bied vanaf 400!
Harry Lips - Gargoyles kopen? Bied vanaf 400!Harry Lips - Gargoyles kopen? Bied vanaf 400!Harry Lips - Gargoyles kopen? Bied vanaf 400!Harry Lips - Gargoyles kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Harry Lips (1918-1979)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1974
Techniek Acryl
Drager Board
Stijl Impressionistisch
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 67 x 153 cm (h x b)
Incl. lijst 71 x 157 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Uit erfenis verkregen een kunstwerk van schilder Harry Lips (1918 - 1979) Het bereft een ingelijst werk (acryl op houten paneel)  uit 1974 met een afmeting van 153 x 67 cm. Het zijn Gargoyles die hij schilderde tijdens een zomer in Bretagne waar de afgebeelde duivelse plaaggeesten al sinds de 12de eeuw vanaf het kerkje in Ploumanach (Bretagne) uitkijken over de Atlantische oceaan. 

Het werk werd geëxposeerd  in Galerie de Jongs-Bergers in Maastrichtwaar Harry Lips jaarlijks exposeerde. Zijn werk is in diverse museale collecties (waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam) en privé verzamelingen opgenomen.
Tevens bied ik het schilderij aan met een geïllustreerde biografie over Harry Lips en de uitnodiging van de galerie in Maastricht waar het aangeboden werk in 1974 voor het eerst werd geëxposeerd en is afgebeeld. Dit is ook de providence.

Conditie
ConditieGoed
ik verklaar dat het werk in goede conditie verkeert
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Harry Lips (1918-1979) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  martindekoning
Lid sinds 2014
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
157 cm
71 cm
153 cm
67 cm