Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) - Verkocht

Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!
Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!Jack Liemburg - What is the colour of money, gemengde techniek op canvas (zeer groot!) kopen? Bied vanaf 995!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jack Liemburg (1967)
TypeSchilderij
Jaartal2017
TechniekGemengde Techniek
DragerCanvas (Doek)
StijlStreet Art
OnderwerpFiguren
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen80 cm x 200 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Spetterende hedendaagse Pop-Art van Jack Liemburg.  Het is geen kunst met een grote K maar het is wel ontzettend populair en niet aan te slepen.  Gemengde techniek op canvas, gesigneerd, getiteld en gedateerd (2017).  Gespannen op solide spieraam (4cm. diep) en bewerkt over de zijkanten heen dus moet zonder lijst aan de muur.  In uitstekende conditie.


Afmetingen: 200cm x 80cm x 4cm


Op de website van Jack Liemburg zelf (galleryjacksart.com) is de standaard prijs voor werk van deze afmetingen 3495 euro.


Bij aankoop moet het werk worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O).  De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.


Verzending per koerier is eventueel mogelijk maar dient door de koper zelf geregeld te worden met een koerier van zijn/haar keuze (bijvoorbeeld met Swift Koeriers via de Kunstveiling website).

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jack Liemburg (1967)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  Rosser
FA. (186)

Lid sinds 2013
3312 verkochte items
Alle items van deze verkoper (241)
200 cm
80 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd7-6-2020 om 21:57
Eindtijd28-6-2020 om 19:02
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.