Jack Liemburg (1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jack Liemburg
Jack Liemburg (1967)

Jack Liemburg (1967)

Kunstenaar

JACK LIEMBURG (Heerde 9 oktober 1967)

Liemburg is bekend door zijn kunstwerken die sterk refereren aan de werken zoals Herman Brood deze maakte. Zijn werken zijn in korte tijd populair geworden, eerst in de regio Apeldoorn en omstreken, maar later ook landelijk. Door distributieovereenkomsten met een aantal landelijke meubelzaken worden zijn werken op meerdere manieren aan de man gebracht, en zo verwisselen er jaarlijks meer dan 100 werken van zijn hand van eigenaar. Door zijn in korte tijd behaalde succes is hij een van de ambassadeurs van de Gelderse stad Apeldoorn. Als zodanig treedt hij dan ook veel in de (plaatselijke) journalistiek.

Aangeboden items
0
Verkochte items
54
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jack Liemburg (1967) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 54 items van Jack Liemburg (1967) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 79 mensen die Jack Liemburg (1967) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jack Liemburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jack Liemburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jack Liemburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jack Liemburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jack Liemburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jack Liemburg!

Volg het aanbod kunst van Jack Liemburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jack Liemburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jack Liemburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jack Liemburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jack Liemburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jack Liemburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jack Liemburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jack Liemburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jack Liemburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jack Liemburg?

Kunst kopen van Jack Liemburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jack Liemburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jack Liemburg. Om meer kans te maken om de Jack Liemburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jack Liemburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.