• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot)

Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!

Dit item is verkocht Toon item

Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot)

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 80,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!Jack Prins - Ets, Zonder titel (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (227)

Lid sinds 2013
28072 verkochte items
Alle items van deze verkoper (86)
  • Jack Prins (1947)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal2011
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen76 cm x 107 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage7/8

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.


Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


Conditie

ConditieZeer Goed

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jack Prins (1947)

Alle items van deze kunstenaar Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (227)

Lid sinds 2013
28072 verkochte items
Alle items van deze verkoper (86)
107 cm
76 cm

Dit item is verkocht voor 80,50(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:11-11-2020 om 09:30
Eindtijd:17-11-2020 om 22:10

Biedingen (1):

Wmy124
14 nov. / 22:35
€ 70
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.