Jan Makkes - Venetië

Jan Makkes - Venetië kopen? Bied vanaf 450!
Jan Makkes - Venetië kopen? Bied vanaf 450!Jan Makkes - Venetië kopen? Bied vanaf 450!Jan Makkes - Venetië kopen? Bied vanaf 450!Jan Makkes - Venetië kopen? Bied vanaf 450!Jan Makkes - Venetië kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Makkes (1935-1999)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1950
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlImpressionistisch
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen35 x 50 cm (h x b)
Incl. lijst60 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit betoverende kunstwerk van Makkes, getiteld "Venetië", neemt de kijker mee naar de romantische waterwegen en historische architectuur van een van Italië's meest iconische steden. De kunstenaar heeft met meesterlijke precisie en een diep gevoel voor kleur de essentie van Venetië vastgelegd, waardoor dit werk niet alleen een visueel genot is, maar ook een ode aan de tijdloze schoonheid van de stad. Of het nu gaat om de reflectie van licht op het water of de subtiele details van de gebouwen, elk element is zorgvuldig uitgewerkt om de kijker een gevoel van plaats en moment te geven. Dit stuk is een must-have voor liefhebbers van reisgeïnspireerde kunst en zou een verfijnde aanvulling zijn op elke collectie.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jan Makkes (1935-1999) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  galeriedartisan
Lid sinds 2024
10 verkochte items
Alle items van deze verkoper (10)
70 cm
60 cm
50 cm
35 cm
Veilinggegevens
Starttijd22-3-2024 om 13:04
Eindtijd31-3-2024 om 23:36
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDen Haag,  Nederland