Jan Makkes (1935-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Makkes
Jan Makkes (1935-1999)

Jan Makkes (1935-1999)

Kunstenaar

De kunstschilder Jan Makkes werd in 1935 te Amsterdam geboren. Kort na zijn geboorte verhuisde het gezin naar Santpoort.Het kunstenaarsschap van Makkes heeft vele facetten. Een groter contrast bijvoorbeeld tussen zijn industrietekeningen en zijn uitbundige bloemstukken en landschappen is welhaast niet mogelijk.Hij ontwikkelde een moderne stijl: snel, soms bijna driftig geschilderd, tegelijkertijd zuiver uitgewerkt en sfeerrijk, met heldere kleuren, modern maar warm.

Aangeboden items
3
Verkochte items
51
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Makkes - landschap kopen? Bied vanaf 350!
Jan Makkes (1935-1999) Nederlands landschap
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen70 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
Jan Makkes - Zicht op meer in Italië kopen? Bied vanaf 175!
Jan Makkes (1935-1999) Nederlands Zicht op meer in Italië
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Makkes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Makkes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Makkes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Makkes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Makkes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Makkes!

Volg het aanbod kunst van Jan Makkes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Makkes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Makkes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Makkes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Makkes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Makkes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Makkes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Makkes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Makkes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Makkes?

Kunst kopen van Jan Makkes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Makkes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Makkes. Om meer kans te maken om de Jan Makkes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Makkes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.