Jan van den Thillart - Sybirisch krijt - Wilgen in de Uiterwaard uit 1967 - Verkocht

Jan van den Thillart - Sybirisch krijt - Wilgen in de Uiterwaard uit 1967 kopen? Bied vanaf 95!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan van den Thillart - Sybirisch krijt - Wilgen in de Uiterwaard uit 1967 kopen? Bied vanaf 95!
Jan van den Thillart - Sybirisch krijt - Wilgen in de Uiterwaard uit 1967 kopen? Bied vanaf 95!Jan van den Thillart - Sybirisch krijt - Wilgen in de Uiterwaard uit 1967 kopen? Bied vanaf 95!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan van den Thillart (1904-2002)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1967
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpBloemen en Planten
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen30 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oud werk uit 1967 op papier.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 (NL), €100 (Vlaanderen), €185 (Wallonië) voor een pakket tot 150 x 110 cm . Prijzen exclusief 21% BTW.  Buiten NL en BE is bezorgen met een koerier niet mogelijk.
Afhalen - U betaalt vooraf. Daarna maakt u een afspraak. Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
Conditie
ConditieGoed
Getekend om gelig papier
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zaandam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 12,50
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd7-11-2023 om 16:26
Eindtijd29-11-2023 om 12:23
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken