Jan Wouters - Boerderij aan de waterkant

Jan Wouters - Boerderij aan de waterkant kopen? Bied vanaf 50!
Jan Wouters - Boerderij aan de waterkant kopen? Bied vanaf 50!Jan Wouters - Boerderij aan de waterkant kopen? Bied vanaf 50!Jan Wouters - Boerderij aan de waterkant kopen? Bied vanaf 50!Jan Wouters - Boerderij aan de waterkant kopen? Bied vanaf 50!Jan Wouters - Boerderij aan de waterkant kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Wouters (1908-2001)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Olieverf
Drager Paneel
Ingelijst Op Spieraam
Afmetingen 40 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Het doek is een erfstuk geweest, maar hebben er helaas geen ruimte voor thuis. 

Zit met spijkers om een spieraam gewikkeld.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Enschede, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .