Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier

Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!
Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!Jean-Jacques Foulon - Sneeuwlandschap met huizen en overbrugde rivier kopen? Bied vanaf 179!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jean-Jacques Foulon (1923-1980)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1969
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen70 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Dit olieverfschilderij op doek (70 x 60 cm) is een van de belangrijkste werken van de Belgische stillevenschilder en illustrator Jean-Jacques Foulon (geboren in Kraainem, Vlaanderen in 1923, overleden in 1980 in Brussel, België).

Tijdens de jaren 1940 studeerde Jean-Jacques Foulon aan de Academie voor Schone Kunsten van Leuven bij Alfred Delaunois (1875-1941), een realistische schilder en leerling van Constantin Meunier.

Foulon schilderde vooral bloemen, landschappen, riviergezichten en zeilboten. Hij deed veel tentoonstellingen in België (Antwerpen, Brussel, Luik), maar ook in de Verenigde Staten (Denver) en Canada (Montreal).

Werken van Jean-Jacques Foulon maken deel uit van vele gerenommeerde kunstcollecties. Zijn schilderijen zijn zeer gewilde verzamelobjecten. Sommige van zijn schilderijen zijn te zien in het museum l'Académie de Beaux-Arts de Louvain.

Zijn werken worden verkocht door galeries in Europa, zoals Galerie Doris in Polen. Sommige van zijn werken worden genoemd in Belgische kunstboeken.

Het schilderij is met de hand gesigneerd en in zeer goede staat.

Het werk wordt verkocht zonder frame.
Conditie
ConditieZeer Goed
Dit werk behoort tot de beste uit het oeuvre van deze schilder. Gelijkaardige werken worden in kunstgalerijen aangeboden rond 500 EUR en worden geveild tussen 250 en 350 EUR.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Sint-pieters-leeuw, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen België € 11,50
Naar Nederland € 21,50
Naar Duitsland € 21,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 179
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieSint-Pieters-Leeuw,  België
Veilinggegevens
Starttijd26-4-2024 om 16:45
Eindtijd5-5-2024 om 21:39
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.