Johan van Aken - Gouache, Compositie - Ingelijst - Verkocht

Johan van Aken - Gouache, Compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Johan van Aken - Gouache, Compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Johan van Aken - Gouache, Compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Johan van Aken - Gouache, Compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Johan van Aken - Gouache, Compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Johan van Aken (1948)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1985
TechniekGouache
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen39.5 cm x 39.5 cm (h x b)
Incl. lijst41.5 cm x 41.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de Vattenfall Foundation.

Herkomst: Vattenfall collectie 

De opbrengst van deze veiling komt volledig ten goede aan de Vattenfall Foundation

Vattenfall staat als organisatie midden in de samenleving. Via de Vattenfall Foundation worden activiteiten, programma’s en projecten geïnitieerd, gericht op het ondersteunen van kwetsbare groepen in Nederland. De medewerkers van Vattenfall helpen tijdens evenementen als vrijwilliger een handje mee of zetten hun kennis en expertise in bij projecten. Vattenfall Foundation is een zelfstandige stichting met een eigen bestuur én kvk-nummer en is verplicht de gehele opbrengst uit te geven aan maatschappelijke doeleinden. 

Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden verder de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amstelveen. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Johan van Aken (1948)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50893 verkochte items
Alle items van deze verkoper (395)
41.5 cm
41.5 cm
39.5 cm
39.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd18-10-2021 om 10:18
Eindtijd31-10-2021 om 19:15
Biedingen (10)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.