Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) - Verkocht

Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!
Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Johan Zwanenbeek - Stilleven, olieverf op doek (netjes ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Johan Zwanenbeek (1922-2014)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Realistisch
Onderwerp Stilleven
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 50 x 70 cm (h x b)
Incl. lijst 61 x 81 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Zeer mooi, gedetailleerd stilleven van Johan Zwanenbeek.  Olieverf op doek, gesigneerd en gedateerd (‘69) linksonder, in nette houten lijst.  Alles in zeer goede conditie.  Als je inzoomt op de koperen kraantjeskan kun je de kunstenaar zien zitten achter zijn schildersezel, een vernuftig zelfportret ook nog eens dus.

Afmetingen: 81cm x 61cm (incl. lijst), 70cm x 50cm (doek)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald.  Verzending per Swift Koeriers is eventueel mogelijk in overleg (alleen in Nederland en België).
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Johan Zwanenbeek (1922-2014) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Rosser
Lid sinds 2013
3699 verkochte items
Alle items van deze verkoper (207)
81 cm
61 cm
70 cm
50 cm