• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (7)

Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst

Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Josi Neuberger - Collage op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43995 verkochte items
Alle items van deze verkoper (449)
  • Josi Neuberger (1952)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekCollage
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen47 cm x 37 cm (h x b)
Lijst70.5 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Het werk betreft een abstracte compositie, waarbij er is gewerkt met verscheidenheid aan materialen, zoals veren en spiegelglas. Hierdoor ontstaan er verschillende texturen en schaduwen.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieRedelijk

Rechts beneden bevindt zich een afgebroken stukje van de gouden partij. Ook zit er aan de rechterzijde een gouden schilfer vast tussen het Passe-partout en de glasplaat. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Josi Neuberger (1952)

Alle items van deze kunstenaar(1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43995 verkochte items
Alle items van deze verkoper (449)
Pinterest
60 cm
70.5 cm
37 cm
47 cm
Sluit over 4d 23u 47m 22s
Huidig bod€ 3
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 5
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-06-2022 om 13:06
Eindtijd:03-07-2022 om 20:10
Biedingen (2)
Mar10
24 jun. / 13:37
€ 3
1255
23 jun. / 23:18
€ 1
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.