Keith Haring - thee servies - Verkocht

Keith Haring - thee servies kopen? Bied vanaf 700!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Keith Haring - thee servies kopen? Bied vanaf 700!
Keith Haring - thee servies kopen? Bied vanaf 700!Keith Haring - thee servies kopen? Bied vanaf 700!Keith Haring - thee servies kopen? Bied vanaf 700!Keith Haring - thee servies kopen? Bied vanaf 700!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Keith Haring (1958-1990)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Jaartal 1991
Afmetingen 35 x 47 x 27 cm (h x b x d)
Gemerkt Gemerkt/Merksticker
Villery Boch thee servies Keith Haring bestaande uit: Theepot,melkkan,suikerpot 6 kop en schotels, 6 taart bordjes,een taartschaal. Alles in een doos.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Servies niet gebruikt dus helemaal gaaf ,doos laat zien dat het uit 1991 komt,
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Loenen aan de vecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .