Liang-Feng Han: Giclee op papier, Chesterfield - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Liang-Feng Han: Giclee op papier, Chesterfield - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 120!
Liang-Feng Han: Giclee op papier, Chesterfield - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 120!Liang-Feng Han: Giclee op papier, Chesterfield - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 120!Liang-Feng Han: Giclee op papier, Chesterfield - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 120!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Liang-Feng Han
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Chesterfield
Jaartal: 2006
Afmetingen lijst: 108,5 cm x 128,5 cm
Oplage:  22/25
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Giclee op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie kunstwerk: In zeer goede staat
Oorspronkelijke galerieprijs: € 1000,00
 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (Er komt dus niet nog BTW bij.)

Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling.Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQZD

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Liang-Feng Han


Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251)

Lid sinds 2013
30626 verkochte items
Alle items van deze verkoper (40)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam-ZO,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd22-11-2017 om 13:16
Eindtijd27-11-2017 om 16:10
Biedingen (false)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.