Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst - Verkocht

Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!Marcel van Hoef - Gemengde techniek op doek, 3-luik Tussengebied - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marcel van Hoef (1967)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1996
Techniek Gemengde Techniek
Drager Canvas (Doek)
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 40 x 40 cm (h x b)
Incl. lijst 45 x 135 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Een schilderij meet 40 bij 40 cm (45 bij 45 cm inclusief de lijst). De gegeven maat boven is van het drieluik als geheel, inclusief de lijst (135 bij 45 cm).


Oorspronkelijke galerieprijs: €3.000,-


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.Bezorging: Indien de items worden bezorgd per koerier na aankoop, wordt ieder deel van het drie-luik als een apart item verwerkt en ingepakt en als zodoende berekend in de bezorgkosten. In het bij 'Verzending' benoemd bezorgtarief kunnen in totaal vijf items worden bezorgd. Dit item telt dan als drie. 
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Marcel van Hoef (1967) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
33086 verkochte items
Alle items van deze verkoper (272)
135 cm
45 cm
40 cm
40 cm