Max Zander - In de buurt van Altenahr, olieverfschilderij gesigneerd

Max Zander - Bei Altenahr, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 327!
Max Zander - Bei Altenahr, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 327!Max Zander - Bei Altenahr, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 327!Max Zander - Bei Altenahr, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 327!Max Zander - Bei Altenahr, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 327!Max Zander - Bei Altenahr, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 327!Max Zander - Bei Altenahr, Ölgemälde signiert kopen? Bied vanaf 327!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Max Zander (1907-1985)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
  • Op zoek naar inspiratie zijn kunstenaars herhaaldelijk vanuit de stad naar de natuur getrokken, maar ook naar landelijke/dorpse idylles. Bij Altenahr vindt u beide: prachtige natuur in de Mittelahr-riviervallei, omringd door steile bergen, plus het romantische landschap van de oude huizen van Altenahr. Max Zander heeft hier echter veel geabstraheerd in zijn post-impressionistische stijl - het is een van zijn late werken, zoals onder meer te zien in Aachen-Kornelimünster, als onderdeel van de tentoonstelling “From the Beginnings of Artist Support” in 2009. Curator Maria Engels noteerde in de catalogus: “(…) Zijn (Max Zanders) prachtige kleuren, die de vorm vaak bijna volledig oplossen, bereiken in zijn late periode bijna transcendentaal. (…)”
Conditie
ConditieZeer Goed
Het olieverfschilderij verkeert in zeer goede staat en is opgespannen op een houten spieraam, de kleuren zijn fris, er zijn geen kleurafwijkingen. In een passende lijst zou het er prachtig uitzien, een stukje originele kunstgeschiedenis voor een zeer bescheiden prijs.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Recklinghausen, Duitsland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Duitsland € 10,00
Europese Unie € 18,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Max Zander (1907-1985) 

Duits Duits Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Mangore
Lid sinds 2017
19 verkochte items
Alle items van deze verkoper (11)
80 cm
60 cm
Veilinggegevens
Starttijd24-11-2023 om 17:06
Eindtijd8-12-2023 om 21:45
Openingsbod € 327
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRecklinghausen,  Duitsland