Michael Jepkes - Ezechiel, ets

Michael Jepkes - Ezechiel, ets kopen? Bied vanaf 35!
Michael Jepkes - Ezechiel, ets kopen? Bied vanaf 35!Michael Jepkes - Ezechiel, ets kopen? Bied vanaf 35!Michael Jepkes - Ezechiel, ets kopen? Bied vanaf 35!Michael Jepkes - Ezechiel, ets kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Michael Jepkes (1938)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1968
Techniek Ets
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 42 x 56 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 6
Aparte compositie van Michael Jepkes.  Ets (of andersoortige diepdruk) op papier, met ballpoint gesigneerd, gedateerd (’68), getiteld en genummerd (6/6).  Afkomstig uit de kunstcollectie van ABNAMRO, in redelijke goede conditie.

Afmetingen: 56cm x 42cm (blad), 50cm x 36cm (beeld)

Dit kunstwerk kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieRedelijk
Blad heeft ingelijst gezeten want is gemonteerd op twee andere bladen en er is een lichte verkleuring binnen een vorig passe-partout.  Opnieuw ingelijst met passe-partout is het werk goed toonbaar.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Michael Jepkes (1938) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Rosser
Lid sinds 2013
3720 verkochte items
Alle items van deze verkoper (184)
56 cm
42 cm