Miranda Penning - Linosnede op Japans papier, Zonder titel (Zeer groot en zwaar!) - Verkocht

Miranda Penning - Linosnede op Japans papier, Zonder titel (Zeer groot en zwaar!) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Miranda Penning - Linosnede op Japans papier, Zonder titel (Zeer groot en zwaar!) kopen? Bied vanaf 1!
Miranda Penning - Linosnede op Japans papier, Zonder titel (Zeer groot en zwaar!) kopen? Bied vanaf 1!Miranda Penning - Linosnede op Japans papier, Zonder titel (Zeer groot en zwaar!) kopen? Bied vanaf 1!Miranda Penning - Linosnede op Japans papier, Zonder titel (Zeer groot en zwaar!) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Miranda Penning
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekHout/Linosnede
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Afmetingen146 cm x 93 cm (h x b)
Incl. lijst175 cm x 125 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2/50

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

 

ConditieZeer Goed
Er is een lichte golving in het papier, maar verder is het werk in goed staat.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Miranda Penning

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (254)

Lid sinds 2013
30888 verkochte items
Alle items van deze verkoper (168)
125 cm
175 cm
93 cm
146 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd26-8-2020 om 11:36
Eindtijd5-9-2020 om 19:23
Biedingen (9)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.