• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Nissim Men - Lambdaprint, Dordrecht timeless - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Nissim Men - Lambdaprint, Dordrecht timeless - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 46,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Nissim Men - Lambdaprint, Dordrecht timeless - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 40!
Nissim Men - Lambdaprint, Dordrecht timeless - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 40!Nissim Men - Lambdaprint, Dordrecht timeless - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 40!Nissim Men - Lambdaprint, Dordrecht timeless - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (247)

Lid sinds 2013
29769 verkochte items
Alle items van deze verkoper (37)
  • Nissim Men (1960)
TypeFotografie
Jaartal2005
TechniekDigitale Print
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 cm x 112 cm (h x b)
Lijst63 cm x 135 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage2-5

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Het werk is in goede staat, maar bevat hier en daar golving in het blad. Links boven in de hoek is een barst in het glas.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Nissim Men (1960)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (247)

Lid sinds 2013
29769 verkochte items
Alle items van deze verkoper (37)
135 cm
63 cm
112 cm
40 cm
Dit item is verkocht voor 46,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-04-2020 om 15:45
Eindtijd:03-05-2020 om 20:21
Biedingen (1)
Emmeke
26 apr. / 22:11
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.