Peter Giele - Foto drieluik, Portret van Peter Giele en Harry Heyink - Ingelijst - Verkocht

Peter Giele - Foto drieluik, Portret van Peter Giele en Harry Heyink - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Peter Giele - Foto drieluik, Portret van Peter Giele en Harry Heyink - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Peter Giele - Foto drieluik, Portret van Peter Giele en Harry Heyink - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Peter Giele - Foto drieluik, Portret van Peter Giele en Harry Heyink - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Peter Giele (1954-1999)
TypeFotografie
Periode1945 t/m 1999
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen30 cm x 20 cm (h x b)
Incl. lijst44 cm x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Fotoportret van Peter Giele en Harry Heyink (door beiden gesigneerd op middelste foto), regenten van Cultureel Genootschap De Donkere Kamer, gevestigd eind jaren 80/begin jaren 90 aan het Spui in Amsterdam. De achterzijde van het werk bevat een ledenbrief met aankondiging van de opheffing van het pand. Op het label aan de bovenzijde van de lijst staat in het latijn: ab igne ignem capere, ofwel Het ene vuur steekt het andere aan, het levensmotto van Giele.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.
ConditieGoed

Glas is wat vuil/stoffig

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Peter Giele (1954-1999)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (354)

Lid sinds 2010
48948 verkochte items
Alle items van deze verkoper (458)
96 cm
44 cm
20 cm
30 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd15-6-2020 om 15:08
Eindtijd28-6-2020 om 20:44
Biedingen (21)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.