Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart

Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!
Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Motz (1934-2003)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1980
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlKlassiek
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen49 x 80 cm (h x b)
Incl. lijst66 x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Het is een idyllisch landschap met molen, koeien, trekvaart, een boerderij, een roeiboot op de oever, lentebloei, hoge wolkenlucht, een boer die een hekje sluit. Verfijnd geschilderd, met oog voor details. Niet gedateerd, vermoedelijk rond 1980, uit een periode dat Motz op deze verfijnde manier dit type landschappen schilderde. Op de achterkant staat een prijs, 2150 gulden. Het is van mijn grootouders, gekocht in de jaren '80. In goede staat.
Conditie
ConditieGoed
Ik verklaar de informatie naar waarheid te hebben ingevuld. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hollandsche rading, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Peter Motz (1934-2003) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  LlJ64
Lid sinds 2023
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
96 cm
66 cm
80 cm
49 cm