Peter Motz (1934-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Peter Motz
Peter Motz (1934-2003)

Peter Motz (1934-2003)

Peter MOTZ

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter Motz - Landschap met molen en trekvaart kopen? Bied vanaf 150!
Peter Motz (1934-2003) Nederlands Landschap met molen en trekvaart
TechniekOlieverf
Afmetingen66 x 96 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Peter Motz - Spring Has Started kopen? Bied vanaf 70!
Peter Motz (1934-2003) Nederlands Spring Has Started
TechniekZeefdruk
Afmetingen54 x 64 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Motz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Motz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Motz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Motz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Motz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Motz!

Volg het aanbod kunst van Peter Motz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Motz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Motz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Motz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Motz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Motz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Motz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Motz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Motz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Motz?

Kunst kopen van Peter Motz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Motz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Motz. Om meer kans te maken om de Peter Motz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Motz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.