Pierre Ernest Ballue: Olieverf op doek, Heuvellandschap - Ingelijst - Verkocht

Pierre Ernest Ballue: Olieverf op doek, Heuvellandschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Pierre Ernest Ballue: Olieverf op doek, Heuvellandschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Pierre Ernest Ballue: Olieverf op doek, Heuvellandschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pierre Ernest Ballue (1855-1928)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Zeer mooi schilderij van een heuvellandschap met enkele huisjes bij een rivier. Het werk van de kunstenaar Pierre Ernest Ballue wordt gerekend tot de zeer bekende stroming ‘School van Barbizon’. Zijn werk brengt dan ook met name op veilingen in Frankrijk  hoge bedragen op.

Titel: Heuvellandschap bij een rivier
Jaartal: Onbekend 
Afmetingen doek: 50 cm x 65 cm (afmetingen lijst: 62,5 cm x 77,5 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven
Ingelijst: Ja in een mooie decoratieve lijst; kan direct aan de muur
Materiaal: Olieverf op doek
Herkomst: Op verso sticker van Kunsthandel JAS te Amersfoort

Conditie:
In goede staat, maar met lichte beschadigingen aan de randen van het doek bij de lijst.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.


Verzendkosten:
Dit werk kan niet worden verzonden.  Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Bezorging is mogelijk voor 40 euro binnen NL (M.u.v. De Eilanden/Zeeuws Vlaanderen).

Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam-ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pierre Ernest Ballue (1855-1928)

Frans Frans

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48171 verkochte items
Alle items van deze verkoper (689)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 150,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-05-2014 om 15:04
Eindtijd:02-06-2014 om 15:04
Biedingen (1)
Jansen74
01 jun. / 11:31
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.