Pieter Duijser - Gemengde techniek / collage, Zonder titel - Ingelijst - Verkocht

Pieter Duijser - Gemengde techniek / collage, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Duijser - Gemengde techniek / collage, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Duijser - Gemengde techniek / collage, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Pieter Duijser - Gemengde techniek / collage, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Pieter Duijser - Gemengde techniek / collage, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Duijser (1955)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1983
TechniekCollage
DragerPapier
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen32 x 25 cm (h x b)
Incl. lijst66 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Tevens is het mogelijk uw aankopen te laten bezorgen door de koerier. De kosten hiervan staan onder aan de omschrijving vermeld. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


Conditie
ConditieGoed
Het werk is zeer licht verkleurd, maar verkeert verder in goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pieter Duijser (1955) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52205 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
51 cm
66 cm
25 cm
32 cm