• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Raymond van Aalst: Chromolitho, Egyptian walk - Ingelijst - Verkocht

Raymond van Aalst: Chromolitho, Egyptian walk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 25!
Raymond van Aalst: Chromolitho, Egyptian walk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 25!Raymond van Aalst: Chromolitho, Egyptian walk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 25!Raymond van Aalst: Chromolitho, Egyptian walk - Ingelijst kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Raymond van Aalst
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Egyptian walk
Jaartal: 1984
Afmetingen lijst: 85 cm x 70 cm
Oplage:  niet genummerd
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Chromolitho op papier
Ingelijst: Ja, in houten lijst
Conditie kunstwerk: In zeer goede staat
 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (Er komt dus niet nog BTW bij.)

Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQSN

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Raymond van Aalst


Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251)

Lid sinds 2013
30315 verkochte items
Alle items van deze verkoper (123)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 25,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-09-2017 om 10:48
Eindtijd:25-09-2017 om 08:02
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.