Rene De Lannoy - Bos landschap

Rene De Lannoy - Bos landschap kopen? Bied vanaf 75!
Rene De Lannoy - Bos landschap kopen? Bied vanaf 75!Rene De Lannoy - Bos landschap kopen? Bied vanaf 75!Rene De Lannoy - Bos landschap kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Rene De Lannoy (1907-1985)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Houtskool
Drager Papier
Stijl Abstract
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 23.5 x 37.5 cm (h x b)
Incl. lijst 40 x 54 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Houtskool tekening met bos landschap,  gesigneerd,  hier en daar een paar verkleuringen maar verder nog in goede staat,  het jaartal is onbekend. Heeft steeds in deze lijst gezeten en verkeerd gezien de leeftijd in goede staat.  Is een familiestuk.
Conditie
ConditieGoed
Deze houtskool tekening is gezien de leeftijd nog in redelijk goede staat, hier en daar zoals u kan zien op de foto's een paar verkleuringen. Dit betreft een familiestuk en is steeds met zorg behandeld.  Dit betreft een bos landschap. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Sint-niklaas, België
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Rene De Lannoy (1907-1985) 

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  ElenaC
Lid sinds 2022
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
54 cm
40 cm
37.5 cm
23.5 cm