Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier

Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier kopen? Bied vanaf 750!
Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier kopen? Bied vanaf 750!Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier kopen? Bied vanaf 750!Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier kopen? Bied vanaf 750!Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier kopen? Bied vanaf 750!Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier kopen? Bied vanaf 750!Roel Hofman - Acryl op Doek - Ogen / Vrouw met Sluier kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Roel Hofman (1956)
TypeSchilderij
Jaartal2008
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlRealistisch
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen130 cm x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Zeer aansprekend, groot schilderij Roel Hofman uit 2008, getiteld "Ogen" (Vrouw met Sluier). Acryl op Doek, gesigneerd rechtsonder. Afm. (B x D x H ) ca. 130 x 4 x 130 cm. Aanschaf- e/o taxatiewaarde: €5.000.

Roel Hofman* - Geboren 14 mei 1956 te Rotterdam. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door tekenen en schilderen. Vanaf zijn 8e jaar werkt hij bewust en serieus aan zijn techniek en stijl. Op 16 jarige leeftijd is hij in de leer gegaan bij de Rotterdamse schilder Cornelis Witters. Al snel bleek zijn talent uit de prijzen die hij met zijn werkstukken won.

In de tachtiger jaren heeft hij les genomen om zijn vaardigheid in het fijnschilderen te vergroten. Spoedig werd hij i.p.v. leerling, leraar op een teken- en schilderacademie in Spijkenisse. In zijn visie is het gebruik van kleur in een schilderij een van de belangrijkste elementen. Dat is het eerste waarop de meeste mensen gevoelsmatig reageren. Dit element komt dan ook duidelijk in zijn schilderijen naar voren.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Roel Hofman (1956)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  umecom
FA. (1 )

Lid sinds 2019
4 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
Pinterest
130 cm
130 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:29-04-2022 om 16:02
Eindtijd:13-05-2022 om 20:11
Openingsbod € 750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDelfgauw,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.