Roel Hofman (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roel Hofman
Roel Hofman (1956)

Roel Hofman (1956)

Kunstenaar

Roel HOFMAN (Rotterdam 1956)


Hij is op zestienjarige leeftijd in de leer gegaan bij de Rotterdamse schilder Cornelis Witters.

Hofman woont en werkt in Hellevoetsluis.

Al op jonge leeftijd is Roel Hofman begonnen met tekenen, waarna hij al redelijk snel overstapte op schilderen. Zijn stijl is van klassiek overgegaan naar meer surrealistisch en magisch realistisch. Als een van de eerste dingen waarom de mens reageert, is kleur het belangrijkste element in zijn werk. Naast zelf te schilderen, heeft Hofman een galerie en kunstuitleen. Hofman brengt regelmatig een bezoek aan het Franse platteland, om rust en inspiratie te vinden.


Aangeboden items
1
Verkochte items
121
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Roel Hofman - Zeefdruk, Conversation - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Roel Hofman (1956) Nederlands Zeefdruk, Conversation - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen93 x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 21
6 biedingen
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Roel Hofman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roel Hofman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roel Hofman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roel Hofman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roel Hofman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roel Hofman!

Volg het aanbod kunst van Roel Hofman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roel Hofman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roel Hofman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roel Hofman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roel Hofman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roel Hofman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roel Hofman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roel Hofman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roel Hofman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roel Hofman?

Kunst kopen van Roel Hofman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roel Hofman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roel Hofman. Om meer kans te maken om de Roel Hofman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roel Hofman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.