Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard - Verkocht

Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!
Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!Roy Villevoye - Karton en foto, Do-it-yourself chessboard kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Roy Villevoye (1960)
TypeBeeld / Object
Jaartal1995
TechniekOverig
Afmetingen1 cm x 40 cm x 40 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage14/25

Het oplagenummer op de foto's wijkt af van het hierboven juist vermelde oplagenummer (14/25)

Dit item omvat het Do-it-yourself chessboard van Roy Villevoye en bestaat uit:

- Vier kartonnen schaakborden in de kleuren wit, blauw, geel en roze (40 x 40 cm)

- Twee zakjes met zelf-plakkende vierkanten, waarmee het bord ingericht kan worden. De vierkantjes tonen foto close-up's van de huid van lichtgekleurde en donkergekleurde mensen.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

 Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

 Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00  - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 - 17.15 uur. 

 Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieZeer Goed
De inhoud is in zeer goede staat.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Roy Villevoye (1960)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (363)

Lid sinds 2010
49848 verkochte items
Alle items van deze verkoper (274)
40
1
40
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd19-2-2020 om 12:02
Eindtijd1-3-2020 om 19:18
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.