Sinao - Hitch Hiker

Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!
Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!Sinao - Hitch Hiker kopen? Bied vanaf 700!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sinao (1981)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2022
TechniekGemengde Druktechniek
DragerPapier
StijlStreet Art
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen75 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageUniek (1/1)
Uniek stuk, genummerd en gesigneerd met stencil door de kunstenaar.
Een geweldige investering! Rechtstreeks van de kunstenaar gekocht.

Gemengde techniek van lithografie op karton en acrylverf.

De kunstenaar: Sinao werd geboren in New York in 1981. Hoewel hij wordt beschouwd als een opkomende straatartiest, werkt hij al sinds de jaren 90 aan muurschilderingen. Hij houdt van zijn kunst op straatmateriaal (karton, vuilnisbakken, brievenbussen, brandkraan) en nauwelijks gebruikte doeken. Hij werd beïnvloed door de werken van Blek de Rat. Meestal zie je zijn konijn (uit Alice in Wonderland) de straten verfraaien in Amerikaanse en Europese hoofdsteden.
Zoals de meeste straatartiesten blijft Sinao zoveel mogelijk undercover en anoniem, en onthult hij zichzelf alleen onder het masker van een Black Death-dokter. Voor de grotere murals omringt hij zich met kunstenaars verenigd onder het Frans-Amerikaanse merk: Mind the Gap Label. De kunstenaar Sinao heeft een uitgesproken stijl die specifiek is voor straatkunst.
Zijn werken worden momenteel gepresenteerd door vele galerijen over de hele wereld.

Opmerking: al zijn steunen hebben deuken, soms zelfs perforaties, scheuren op plaatsen of brandwonden, wat de schoonheid van zijn kunst maakt en elk stuk uniek maakt. Houd er rekening mee dat alle onderdelen van karton zijn en er iets anders uitzien. Bijvoorbeeld deuken en krassen op de randen. Bovendien zullen druppels en spatten verf variëren doorheen de collectie.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Uniek werk van SINAO, met gemengde technieken gemaakt op karton. Inlijsten daarom ook niet nodig. 

Direct bij de kunstenaar gekocht. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd1-7-2022 om 15:35
Eindtijd11-7-2022 om 20:57
Openingsbod € 700
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAMSTERDAM,  Nederland