Vera Jongejan - Potloodtekening, Oosterpark - Ingelijst - Verkocht

Vera Jongejan - Potloodtekening, Oosterpark - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Vera Jongejan - Potloodtekening, Oosterpark - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vera Jongejan - Potloodtekening, Oosterpark - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Vera Jongejan - Potloodtekening, Oosterpark - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Vera Jongejan - Potloodtekening, Oosterpark - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Vera Jongejan (1939)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Potlood
Drager Papier
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 10 x 15 cm (h x b)
Incl. lijst 19.5 x 25.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code: 

QQVALK

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Vera Jongejan (1939) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
25.5 cm
19.5 cm
15 cm
10 cm