Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje - Verkocht

Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!
Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!Villeroy en Boch - Kandelaar en asbakje kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Villeroy en Boch (1836)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Periode 2000 t/m Heden
Stijl Contemporary
Afmetingen 15 x 7 x 7 cm (h x b x d)
Gewicht 535 gram
Gemerkt Handgesigneerd
Twee items van Villeroy&Boch. De kristallen kandelaar voor één kaars is mooi strak en robuust gevormd, in uitstekende staat zonder krassen, chips of andere beschadigingen. 
Het acht-kantige asbakje past er wonderwel bij, ook modern van stijl. Afgezien van een chip op een hoekje (zie foto) eveneens in zeer goede staat. Het asbakje heeft een diameter van ca. 8.5 cm. en is 5 cm. hoog, gewicht rond de 450 gram. 
Beide objecten  bestaan uit mooi helder glas en zijn voorzien van een geëtste signatuur.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .