• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) - Verkocht

Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 517,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!
Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!Willem Thijs - Glas en beton, Kosmos (Groot en zeer zwaar) kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (315)

Lid sinds 2010
43168 verkochte items
Alle items van deze verkoper (662)
  • Willem Thijs (1932)
TypeBeeld / Object
Jaartal1967
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen124.5 cm x 80.5 cm x 6 cm (h x b x d)
Gewicht80000 gram
GesigneerdOngesigneerd

Uitzonderlijk betonraam, opgebouwd uit gehakt Murano-glas. Dit raam is afkomstig uit de kapel van het Sint Lucas Ziekenhuis in Amsterdam. Het gehele ensemble draagt de titel Kosmos. Zie de een na laatste foto voor een beeld van de kapel.
Let op! Wegens het uitzonderlijke gewicht kan het sculptuur enkel en uitsluitend bezorgd worden per koerier. Het werk kan opgehaald worden op ons kantoor, maar alleen als u het zelf in de auto kunt tillen (2 man nodig).


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieZeer Goed

Het raam verkeert in zeer goede staat. Er is een hoekje van het betonnen kader afgebroken. Zie de laatste foto.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Willem Thijs (1932)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (315)

Lid sinds 2010
43168 verkochte items
Alle items van deze verkoper (662)
80.5
124.5
6
Dit item is verkocht voor 517,50(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-02-2020 om 14:00
Eindtijd:01-03-2020 om 22:41
Biedingen (1)
CarolienGiesen
28 feb. / 09:55
€ 450
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.