Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 - Verkocht

Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 kopen? Bied vanaf 1!
Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 kopen? Bied vanaf 1!Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 kopen? Bied vanaf 1!Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 kopen? Bied vanaf 1!Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 kopen? Bied vanaf 1!Wim Smits - Metaal, Groeiproces 8 kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wim Smits (1922-2012)
TypeBeeld / Object
Jaartal1979
TechniekIJzer
StijlAbstract
Afmetingen90 cm x 90 cm x 2 cm (h x b x d)
Gewicht1100 gram
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed
Het werk is in goede staat maar bevat een lichte kras in het midden. Deze beschadiging is niet goed zichtbaar op de foto's, daarom raden wij aan dit werk op locatie te komen bekijken.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd27-2-2020 om 12:48
Eindtijd2-3-2020 om 19:49
Biedingen (17)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.